INFO

GOOM 19 – SUOMEN SUURIMMAT OPISKELIJOIDEN BILERISTEILYT

GOOMPEIKKOJEN ENNAKKOMYYNTI 2019 ALKAA KESKIVIIKKONA 22.8.2018 KLO 10.00!
GOOMIN YLEINEN MYYNTI 2019 ALKAA KESKIVIIKKONA 5.9.2018 KLO 12.00!

Info

GOOM 19 – SUOMEN SUURIN OPISKELIJOIDEN BILERISTEILY

BALTIC PRINCESS / SU 3.2.2019 ja MA 4.2.2019
LÄHDÖT MOLEMPINA PÄIVINÄ klo 19.30.
Turku, Silja terminaali.

Liput myy Lehtimäki Matkat:
Sähköposti matkat@lehtimakigroup
Puh. 0207 509 509

HUOM! GOOMin ikäraja on 18 vuotta.


NIMENVAIHDOKSET & PERUUTUSEHDOT

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:

  • 0 €:lla, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille pe 28.12.2018 klo 16.00 mennessä.
  • 20 €:n palvelumaksulla, kun ilmoitus tehdään pe 28.12.2018 klo 16.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 17:30 – 19.00.

Nimenvaihtoilmoituksessa on mainittava varausnumero, lähtöpäivä, alkuperäisen sekä uuden matkustajan nimi ja syntymäaika. Terminaalissa tapahtuvan nimenvaihdon yhteydessä on esitettävä osallistujatodistus. HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan myös kuitti muutoskulun maksusta! tai varaa tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja)

On sekä tiketistä luopuvan, että uuden matkustajan edun mukaista tehdä nimenvaihtoilmoitus välittömästi; hytit ovat siihen merkittyjen henkilöiden vastuulla ja matkan aikana mahdollisesti ilmenevä nimen puuttuminen matkustajaluettelosta aiheuttaa matkustajalle huomattavia lisäkustannuksia.

Force majeure-peruutukset (esim. vakava sairaus) lääkärintodistusta vastaan, jolloin peritään peruutuskuluna 20 € ja toimistomaksuna 12 €. Ota yhteys välittömästi Lehtimäki Matkoihin. Matkavakuutus suositeltava!
Varausnumeron maksutilanteen voi tarkistaa ja muita lisätietoja tarvittaessa saa Lehtimäki Matkoilta: 0207 509 509. (ark. 9-16)

TERMINAALISSA

Lähtöselvitysluukut ovat auki 17.30-19.00.

GOOM-kuoret noudetaan seuraavasti:
- Lehtimäki Matkojen busseilla tulevien GOOM-kuoret noutaa kuljettaja ja jakaa ne bussissa.
- Muut matkustajat; tilaaja noutaa kaikkien liput.

Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkosjärjestykseen.

GOOM-kuoressa on hyttiavain-maihinnousukortti/lähtö, GOOM/superGOOM-kangasmerkki, tilauksen mukaisesti Silja-ruokaseteli, GOOM-ohjelma ja muuta tarpeellista materiaalia.

Alkoholijuomien sekä avattujen virvoitusjuomapakkausten tuonti laivalle on kiellettyä.
Kaikki yli 0,33 l suuremmat virvoitusjuomat ja mehupurkit on kiellettyjä.
Kaikki muu ruoka paitsi pienet suolaiset (sämpylät, sipsit, keksit tms.) ovat kiellettyjä.

Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus ja salakuljettajat jäävät rannalle!
Varaudu esittämään hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/henkilökortti turvatarkastuksessa.
Suosittelemme jättämään kaiken ylimääräisen maihin ja varaamaan vain tarvittavan sekä rutkasti hyvää mieltä.

SUPERGOOM

SuperGOOMilla asut koko matkan samassa hytissä.
SuperGOOM-hyttejä ei siivota, mutta pyynnöstä roskikset tyhjennetään, wc-paperia lisätään ja pyyhkeet vaihdetaan.

Satama-ajaksi (Turku ma 4.2. klo 18.00 – 19.30) SuperGOOMaajan täytyy saapua ”Laivankääntökekkereihin”  yökerhoon (Starlight Palace kansi 6.).  Ovella tarkastetaan ranneke, alkavan GOOM-lähdön hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/kuvallinen henkilökortti.

Kaikki hytit ja laivan muut tilat tarkastetaan satama-aikana järjestyksenvalvojien toimesta. Salamatkustajat ja käytävillä haahuilijat (= muualla kuin yökerhossa olevat superGOOMaajat) saatetaan terminaaliin viranomaisten huostaan ja pääsy uudelle GOOMille evätään.

JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ

- Tupakointi on sallittu ainoastaan siihen varatuilla paikoilla, hytti ei ole tupakkapaikka!
- Crowdsurfing ja olkapäille nousu on yleisön oman turvallisuuden vuoksi kiellettyä.
- Laivan tax free-myymälästä ostettua alkoholia ei saa nauttia laivalla.
- Huumeiden hallussapito ja käyttäminen on äärimmäisen kiellettyä.
- Järjestyshäiriöitä aiheuttava voidaan käännyttää lähtösatamassa, poistaa aluksesta seuraavassa satamassa tai pitää loppumatkan säilössä.
- Kaikki vahingonteko aiheuttaa korvausvelvollisuuden ja aina teon vakavuuden vaatiessa rikosilmoituksen.
- Laivalla on nauhoittava kameravalvonta.

Turvavarusteiden aiheettomat käytöt (sammuttimet, sprinklerit, hälyttimet, pelastuslautat jne.) ja niiden vaurioittaminen, näpistykset, väkivallanteot ja huumeilut johtavat aina rikostutkintaan. Epäilty/syyllinen pidätetään ja luovutetaan poliisille seuraavassa satamassa. Tämän lisäksi seuraamuksena on iki-porttikielto GOOMille kuten muustakin GOOM-henkeen sopimattomasta käytöksestä: alaikäilystä, salakuljettelusta, salamatkustelusta, vandailusta ja muusta rötöstelystä.

Vaikuta osaltasi siihen, että GOOM-risteilyjä järjestetään myös tulevaisuudessa. Kohtele hyvin laivaa ja sen henkilökuntaa.

Yllä mainittujen lisäksi laivalla noudatetaan Tallink Silja Oy:n järjestyssääntöjä.


TAX FREE-MYYMÄLÄ

Tax free-myymälä on avoinna lähtöiltana (ei alkoholin myyntiä). Paluupäivänä Tax free-myymälä aukeaa klo. 9.00 ja sulkeutuu 15 min ennen laivan saapumista satamaan (normaali valikoima  normaalihinnoin).

Huom! Myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana.
Kaikissa laivan baareissa ja lisämyyntipisteissä on tarjouksia koko anniskeluajan.


YLEISTÄ

GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.

Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.

GOOM-oikeudet omistava Nelonen Media Live Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lehtimäki Matkat ja risteilyyn sovelletaan valmismatkalakia sekä alla mainittuja erikoisehtoja. Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n kuljetusehtoja.

GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.

Ota riittävästi rahaa mukaan – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.

Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Mahdolliset muutokset tämän sivun tietoihin löytyvät lopullisesta GOOM 19-ohjelmasta.
Artistit sitoumuksetta.


TIETOSUOJA

Hei,

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä: http://www.nelonenmedialive.fi/tietosuojaseloste  
https://sanoma.fi/tietoa-meista/tietosuoja/mita-oikeuksia-minulla-on-ja-miten-voin-kayttaa-niita/   Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.
 
Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.