Info

GOOM 18 – SUOMEN SUURIMMAT OPISKELIJOIDEN BILERISTEILYT

HELSINKI
MARIELLA / PE 16.2.2018
LÄHTÖ KLO 16.00
Paluu seuraavana päivänä klo 13.
Katajanokka, Helsinki, Viking Line terminaali.

VIIMEISET LIPUT MYYDÄÄN SATAMASSA! 50€ ja kaveri kaupan päälle. Sisältää buffan. Lisätiedot, varaukset ja muutokset Lehtimäki Matkat p.0405470099

Kaikilla lähtijöillä tulee olla matkalla mukana voimassaoleva passi tai kuvallinen, poliisiviranomaisen myöntämä henkilökortti. Ajokortti, Kelakortti, alaikäisen henkilökortti tms. kortti ei kelpaa Helsingistä lähtevillä laivoilla. Paperit tarkistetaan lähtöselvityksessä ja niiden puuttuminen johtaa laivaanpääsyn eväämiseen. Lisätietoja www.vikingline.fi hyvä tietää -osiossa.

NIMENVAIHDOKSET & PERUUTUSEHDOT

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:

  • 0 €:lla, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille pe 29.12.2017 klo 16.00 mennessä.
  • 20 €:n palvelumaksulla, kun ilmoitus tehdään pe 29.12.2017 klo 16.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 17:30 – 19.00.

Nimenvaihtoilmoituksessa on mainittava varausnumero, lähtöpäivä, alkuperäisen sekä uuden matkustajan nimi ja syntymäaika. Terminaalissa tapahtuvan nimenvaihdon yhteydessä on esitettävä osallistujatodistus. HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan myös kuitti muutoskulun maksusta! tai varaa tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja)

On sekä tiketistä luopuvan, että uuden matkustajan edun mukaista tehdä nimenvaihtoilmoitus välittömästi; hytit ovat siihen merkittyjen henkilöiden vastuulla ja matkan aikana mahdollisesti ilmenevä nimen puuttuminen matkustajaluettelosta aiheuttaa matkustajalle huomattavia lisäkustannuksia.

Force majeure-peruutukset (esim. vakava sairaus) lääkärintodistusta vastaan, jolloin peritään peruutuskuluna 20 € ja toimistomaksuna 12 €. Ota yhteys välittömästi Lehtimäki Matkoihin. Matkavakuutus suositeltava!
Varausnumeron maksutilanteen voi tarkistaa ja muita lisätietoja tarvittaessa saa Lehtimäki Matkoilta: 0207 509 509. (ark. 9-17)

JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ

- Tupakointi on sallittu ainoastaan siihen varatuilla paikoilla, hytti ei ole tupakkapaikka!
- Crowdsurfing ja olkapäille nousu on yleisön oman turvallisuuden vuoksi kiellettyä.
- Laivan tax free-myymälästä ostettua alkoholia ei saa nauttia laivalla.
- Huumeiden hallussapito ja käyttäminen on äärimmäisen kiellettyä.
- Järjestyshäiriöitä aiheuttava voidaan käännyttää lähtösatamassa, poistaa aluksesta seuraavassa satamassa tai pitää loppumatkan säilössä.
- Kaikki vahingonteko aiheuttaa korvausvelvollisuuden ja aina teon vakavuuden vaatiessa rikosilmoituksen. 
- Laivalla on nauhoittava kameravalvonta.

Turvavarusteiden aiheettomat käytöt (sammuttimet, sprinklerit, hälyttimet, pelastuslautat jne.) ja niiden vaurioittaminen, näpistykset, väkivallanteot ja huumeilut johtavat aina rikostutkintaan. Epäilty/syyllinen pidätetään ja luovutetaan poliisille seuraavassa satamassa. Tämän lisäksi seuraamuksena on iki-porttikielto GOOMille kuten muustakin GOOM-henkeen sopimattomasta käytöksestä: alaikäilystä, salakuljettelusta, salamatkustelusta, vandailusta ja muusta rötöstelystä.

Vaikuta osaltasi siihen, että GOOM-risteilyjä järjestetään myös tulevaisuudessa. Kohtele hyvin laivaa ja sen henkilökuntaa.

Yllä mainittujen lisäksi laivalla noudatetaan Viking Linen järjestyssääntöjä.


TAX FREE-MYYMÄLÄ

Tax free-myymälä on avoinna lähtöiltana (ei alkoholin myyntiä). Paluupäivänä Tax free-myymälä aukeaa klo. 9.00 ja sulkeutuu 15 min ennen laivan saapumista satamaan (normaali valikoima  normaalihinnoin).

Huom! Myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana.
Kaikissa laivan baareissa ja lisämyyntipisteissä on tarjouksia koko anniskeluajan.


YLEISTÄ

GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.

Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.

GOOM-oikeudet omistava N.C.D. Cruise Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lehtimäki Matkat ja risteilyyn sovelletaan valmismatkalakia sekä alla mainittuja erikoisehtoja. Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy/Viking Line ja laivamatkan osalta noudatetaan varustamoiden kuljetusehtoja.

GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.

Ota riittävästi rahaa mukaan – laivalla on pankkiautomaatti (Galaxy). Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.

Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Mahdolliset muutokset tämän sivun tietoihin löytyvät lopullisesta GOOM 18-ohjelmasta.
Artistit sitoumuksetta.


HELSINKI 16.2.

TERMINAALISSA

Lähtöselvitysluukut ovat auki Katajanokan terminaalissa klo 13.30-15.30

GOOM-kuoret noudetaan seuraavasti:
- Lehtimäki Matkojen busseilla tulevien GOOM-kuoret noutaa kuljettaja ja jakaa ne bussissa.
- Muut matkustajat; tilaaja noutaa kaikkien liput.

Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkosjärjestykseen.

GOOM-kuoressa on hyttiavain-maihinnousukortti, GOOM-kangasmerkki, ruokaseteli ja muuta tarpeellista materiaalia.

Alkoholijuomien sekä avattujen virvoitusjuomapakkausten tuonti laivalle on kiellettyä. Myös kaikki yli 0,5l virvoitusjuomat ja mehupurkit ovat kiellettyjä. Ruokaa ei ole mahdollista viedä laivaan hygieniasyistä.

Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus ja salakuljettajat jäävät rannalle!

Varaudu esittämään hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/henkilökortti turvatarkastuksessa.
Suosittelemme jättämään kaiken ylimääräisen maihin ja varaamaan vain tarvittavan sekä rutkasti hyvää mieltä. Tarkastajat pyytävät laukkutarkastuksen yhteydessä matkustajia poistamaan laukuistaan ylimääräiset avatut virvoitus- ja alkoholijuomat tms. tuotteet ja laittamaan ne roskikseen.