GOOMPeikko - GOOM 2021

GOOMPEIKKONA SAAT HUIPPUETUJA
JA SÄÄSTÄT RAHAA!

GOOMPeikko on legendaarinen hahmo, joka kerää kasaan sekalaisen GOOMaajien joukon ja tuo sen yhdessä viettämään elämänsä parasta risteilyä. GOOMPeikolle on luvassa upeita etuja ja mitä enemmän GOOMaajia Peikko haalii mukaansa, sitä timanttisempia etuja hän saa.  

GOOMPEIKKO-EDUT

 • GOOMPeikon oma matka ilmaiseksi sekä 26€ GOOMBuffet -kuponki/lähtö tai 2 x 10€ ruokakuponki/lähtö
 • Ei palvelumaksua = säästö 12 €/tilaus!
 • GOOMPeikko-haalarimerkki ja jäsenyys GOOMPeikkojen historiallisessa jatkumossa!
 • Tilaamalla vähintään 14 henkilölle bussikuljetuksen, saat oman bussikuljetuksesi veloituksetta.
 • TOP 3 GOOMPeikot korotetaan yhden kaverin kanssa APRE-hyttiluokkaan. Eniten maksettuja tikettejä, tarkistetaan 26.5. klo 12:00.
 • GOOMPeikolle 1kk Ruutu+ ja Supla+ -lahjakortti
 • Kovimmat GOOMPeikot (eniten maksettuja tikettejä) tarkistetaan 26.5. klo 12:00 ja 3 parasta saa kesälle 2021 festariliput itselleen ja kaverilleen, VIIDELLE (!) eri festarille: RMJ, Jysäri, Tammerfest, Solar Sound sekä valinnaisesti joko Suomipop Festivaali Jyväskylä tai Oulu!!

GOOMPEIKKO-EHDOT

GOOMPEIKOILLA on oikeus ostaa lippuja viikko ennakkoon (05.-12.10.2020) ennen yleisen myynnin aloitusta!

  • Voit halutessasi tilata kaikki 14 tikettiä kerralla ja täydentää lähtijät kahden viikon kuluessa tilauksesta. (HOX! Laskun eräpäivä 7 vrk tilauksesta).
  • ALLE 14 TIKETIN TILAUS EI OIKEUTA GOOMPeikko-etuihin

HUOM! GOOMBuffet -kupongilla on automaattisesti paikkavaraus SuperGOOMaajilla 1. kattaukseen, kunnes kattaus on täynnä. (Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

GOOMPeikko ryhmävarauksen voit tehdä nettisivujen lomakkeella 5.10. klo 09 alkaen tai sähköpostilla matkat@lehtimakigroup.fi.

TEE GOOMPEIKKO VARAUS!

PEIKKOTILAUS = VÄHINTÄÄN 14 TIKETTIÄ

Tiketit myydään hyteittäin ja henkilöhinnat toteutuvat kun hytti on täysi. Lähtö Turun satamasta, Baltic Princess-aluksella 19.30 (paluu 18.30).

Huomioithan lomaketta täyttäessä, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi vaadimme jokaiselta matkustajalta puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Tämä tieto vaaditaan, jotta saamme tarvittaessa jokaisen kiinni risteilyn jälkeen.

GOOM-tiketti hintojen päälle tulee matkustajan oman valinnan mukaan ruokamaksu.
Jokaiselle matkustajalle valitaan JOKO ruokakupongit 2 x 10€ (yht. 20€)/lähtö TAI GOOM Buffet -kuponki 26€/lähtö. Valinnan mukaiset ruokakupongit jaetaan jokaiselle matkustajalle lähtöselvityskuoressa. Ruokakupongit ovat voimassa molempien risteilyjen ajan. Kupongit käyvät maksuvälineinä laivan ruokaravintoloissa ruoan ja ruokajuoman maksamiseen. GOOM Buffet -kupongilla voi maksaa yhden henkilön GOOM Buffet illallisen (sis. ruokajuomat: olut, viini & virvoitusjuoma), GOOM -lounaan tai käyttää Grill House -ravintolassa maksuvälineenä. GOOM Buffet – kupongilla on Peikkotilauksen kautta matkan varanneille automaattinen pöytävaraus illallisen 1. kattaukseen, kunnes kattaus on täynnä. GOOM Buffet-kuponkia tai ruokakuponkeja EI voi vaihtaa rahaksi, niistä ei saa vaihtorahaa takaisin, eikä ne käy maksuvälineenä laivan myymälöissä eikä baareissa. Huomioikaa, että SuperGOOMaajille tulee automaattisesti 2 x 26€ GOOM Buffet -kuponkia tai 4 x 10€ ruokakuponkia. Oletusvalintana on GOOM Buffet 26€. (GOOM suosittelee GOOM buffaa, koska ruoka ja JUOMA!)