GOOM 20 – SUOMEN SUURIN BILERISTEILY

BALTIC PRINCESS / SU 2.2.2020 ja MA 3.2.2020
LÄHDÖT MOLEMPINA PÄIVINÄ klo 19.30.
Paluu seuraavana päivänä klo 18.30.

Turku, Silja terminaali.

Liput myy Lehtimäki Matkat:
Sähköposti matkat@lehtimakigroup.fi
Puh. 0207 509 509

HUOM! GOOMin ikäraja on 18 vuotta.

Kaikilla lähtijöillä tulee olla matkalla mukana voimassa oleva ajokortti, passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti, jolla voi pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Lisätietoja www.tallinksilja.fi hyvä tietää osiosta.

NIMENVAIHDOKSET & PERUUTUSEHDOT

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:

 • 0 €:lla, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille pe 27.12.2019 klo 16.00 mennessä.
 • 20 €:n palvelumaksulla, kun ilmoitus tehdään pe 27.12.2019 klo 16.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 17:30 – 19.00.
 • Nimenvaihtoilmoituksessa on mainittava varausnumero, lähtöpäivä, alkuperäisen sekä uuden matkustajan nimi ja syntymäaika.
 • Terminaalissa tapahtuvan nimenvaihdon yhteydessä on esitettävä osallistujatodistus. HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan myös kuitti muutoskulun maksusta! tai varaa tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja)

On sekä tiketistä luopuvan, että uuden matkustajan edun mukaista tehdä nimenvaihtoilmoitus välittömästi; hytit ovat siihen merkittyjen henkilöiden vastuulla ja matkan aikana mahdollisesti ilmenevä nimen puuttuminen matkustajaluettelosta aiheuttaa matkustajalle huomattavia lisäkustannuksia.

Force majeure-peruutukset (esim. vakava sairaus) lääkärintodistusta vastaan, jolloin peritään peruutuskuluna 20 € ja toimistomaksuna 12 €. Ota yhteys välittömästi Lehtimäki Matkoihin. Matkavakuutus suositeltava!
Varausnumeron maksutilanteen voi tarkistaa ja muita lisätietoja tarvittaessa saa Lehtimäki Matkoilta: 0207 509 509. (ark. 9-16)

TERMINAALISSA

Lähtöselvitysluukut ovat auki 17.30-19.00.

GOOM-kuoret noudetaan seuraavasti:

 • Lehtimäki Matkojen busseilla tulevien GOOM-kuoret noutaa kuljettaja ja jakaa ne bussissa.
 • Muut matkustajat; tilaaja noutaa kaikkien liput.

Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkosjärjestykseen.

GOOM-kuoressa on hyttiavain-maihinnousukortti/lähtö, GOOM/superGOOM-kangasmerkki, tilauksen mukaisesti Silja-ruokaseteli, GOOM-ohjelma ja muuta tarpeellista materiaalia.

Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus ja salakuljettajat jäävät rannalle!
Varaudu esittämään hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/henkilökortti turvatarkastuksessa.

Laivalle EI saa tuoda

 • Alkoholijuomien sekä avattujen virvoitusjuomapakkausten tuonti laivalle on kiellettyä
 • Kaikki yli 0,33 l suuremmat virvoitusjuomat ja mehupurkit on kiellettyjä, (Ja hei, ei tietenkään lasisia purkkeja)
 • Kaikki muu ruoka paitsi pienet suolaiset (sämpylät, sipsit, keksit tms.) ovat kiellettyjä.
 • Jätä kaikki ylimääräinen kotiin. (Kuten teräaseet, pitkät ketjut ja kaikki muu turha..)

Laivalle SAA tuoda

 • GOOM-fiilistä ja iloista risteilytunnelmaa. Pidä huoli itsestäsi, tavaroistasi ja kavereistasi

SUPERGOOM

 • SuperGOOMilla asut koko matkan samassa hytissä.
 • SuperGOOM-hyttejä ei siivota, mutta pyynnöstä roskikset tyhjennetään, wc-paperia lisätään ja pyyhkeet vaihdetaan.
 • Satama-ajaksi (Turku ma 3.2. klo 18.00 – 19.30) SuperGOOMaajan täytyy saapua ”Laivankääntökekkereihin” yökerhoon (Starlight Palace kansi 6.). Ovella tarkastetaan ranneke, alkavan GOOM-lähdön hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/kuvallinen henkilökortti.
 • Kaikki hytit ja laivan muut tilat tarkastetaan satama-aikana järjestyksenvalvojien toimesta. Salamatkustajat ja käytävillä haahuilijat (=muualla kuin yökerhossa olevat superGOOMaajat) saatetaan terminaaliin viranomaisten huostaan ja pääsy uudelle GOOMille evätään.

HUOM! Mikäli olet ostanut kaksi erillistä lähtöä, etkä Supergoom lähtöä, et ole virallisesti Supergoomaaja (vaikka henkisesti oletkin). Tämä tarkoittaa sitä, ettet ole oikeutettu osallistumaan laivankääntökekkereihin, vaan sinun tulee poistua laivasta lähtöjen välillä. Kierros satamassa ja takaisin laivaan.

JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ

(joiden avulla maksimoimme hauskapidon)

 • Tupakointi on sallittu ainoastaan siihen varatuilla paikoilla, hytti ei ole tupakkapaikka!
 • Crowdsurfing ja olkapäille nousu on yleisön oman turvallisuuden vuoksi kiellettyä.
 • Vaikka olisit kuinka tappi tahansa, ei toisten olkapäille nousta. Takanasi olevia ottaa kupoliin sellainen.
 • Laivalla on anniskelualueet, joten sattuneesta syystä laivan tax free-myymälätä ostettua alkoholia ei saa nauttia laivalla.
 • Huumeiden hallussapito ja käyttäminen on äärimmäisen kiellettyä.
 • Jos tarvitset lääkkeitä, ota ne mukaan alkuperäispakkauksissa!! Homma menee muuten vähän epäilyttäväksi.
 • Järjestyshäiriöitä aiheuttava voidaan käännyttää lähtösatamassa, poistaa aluksesta seuraavassa satamassa tai pitää loppumatkan säilössä.
 • Kaikki vahingonteko aiheuttaa korvausvelvollisuuden ja aina teon vakavuuden vaatiessa rikosilmoituksen.
 • Laivalla on nauhoittava kameravalvonta.

Turvavarusteiden aiheettomat käytöt (sammuttimet, sprinklerit, hälyttimet, pelastuslautat jne.) ja niiden vaurioittaminen, näpistykset, väkivallanteot ja huumeilut johtavat aina rikostutkintaan. Epäilty/syyllinen pidätetään ja luovutetaan poliisille seuraavassa satamassa. Tämän lisäksi seuraamuksena on iki-porttikielto GOOMille kuten muustakin GOOM-henkeen sopimattomasta käytöksestä: alaikäilystä, salakuljettelusta, salamatkustelusta, vandailusta ja muusta rötöstelystä.

Laivan turva ylläpitää turvallisuutta ja järjestystä. He ovat kilttejä ja mukavia, kunhan vain noudatat sääntöjä. Vaikuta osaltasi siihen, että GOOM-risteilyjä järjestetään myös tulevaisuudessa. Kohtele hyvin laivaa ja sen henkilökuntaa.

Yllä mainittujen lisäksi laivalla noudatetaan Tallink Silja Oy:n järjestyssääntöjä.

TAX FREE-MYYMÄLÄ

Tax free-myymälä on avoinna lähtöiltana (ei alkoholin myyntiä). Paluupäivänä Tax free-myymälä aukeaa klo. 9.00 ja sulkeutuu 15 min ennen laivan saapumista satamaan (normaali valikoima normaalihinnoin).

Huom! Myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana.
Kaikissa laivan baareissa ja lisämyyntipisteissä on tarjouksia koko anniskeluajan.

HYVÄ TIETÄÄ

 • GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
 • Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.
 • Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
 • GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.
 • Laivan infopiste palvelee koko risteilyn ajan ja sieltä saat vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Ota riittävästi rahaa mukaan, jotta palvelu laivalla sujuu sutjakkaammin – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.
 • GOOM-oikeudet omistava Nelonen Media Live Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
 • Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lehtimäki Matkat ja risteilyyn sovelletaan valmismatkalakia sekä alla mainittuja erikoisehtoja.
 • Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n kuljetusehtoja.
 • GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.
 • Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.