Info - GOOM 2021

GOOM 21 – SUOMEN SUURIN BILERISTEILY

GOOM-risteilyt siirtyvät huhtikuulle 2021. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä. Haluamme tarjota GOOMaajille parhaan mahdollisen elämyksen ja olemme katsoneet parhaaksi siirtää GOOMin myöhemmäksi keväälle, jolloin vallitseva tilanne on toivottavasti parempi. Katso alta UKK vastaukset.

BALTIC PRINCESS / SU 18.4.2021 ja MA 19.4.2021
LÄHDÖT MOLEMPINA PÄIVINÄ klo 19.30.
Paluu seuraavana päivänä klo 18.30.

Turku, Silja terminaali.

Liput myy Lehtimäki Matkat:
Sähköposti matkat@lehtimakigroup.fi
Puh. 0207 509 509

HUOM! GOOMin ikäraja on 18 vuotta.

Kaikilla lähtijöillä tulee olla matkalla mukana voimassa oleva ajokortti, passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti, jolla voi pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Lisätietoja www.tallinksilja.fi hyvä tietää osiosta.

GOOM UKK – FAQ 

GOOMin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Lehtimäki Matkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa Lehtimäki Matkoihin puhelimitse 020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse matkat@lehtimakigroup.fi 

MITEN TOIMIN HELMIKUUN LIPPUJEN KANSSA?

Jos haluat bailata huhtikuussa GOOMilla, älä tee mitään. Tulet saamaan uuden vahvistuksen sähköpostiisi uusilla lähtötiedoilla Lehtimäki Matkoilta parin viikon sisällä. Huomioithan, että ohjelmaan, aikatauluun ja laivoihin saattaa tulla muutoksia.
Muistathan, että SuperGOOM jo loppuunmyyty, eli niistä lipuista kannattaa pitää kiinni. Mikäli haluat peruuttaa jo varatun matkasi, rahat palautetaan sinulle täysimääräisesti Lehtimäki Matkojen toimesta. Hae palautus 15.12.2020 mennessä. Vahvistamme laivojen aikataulut lähiaikoina. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

VOINKO VAIHTAA RISTEILYN TOISELTA GOOM-LÄHDÖLTÄ TOISELLE?

Voit, mikäli tilaa on. Matkat ja/tai hyttiluokat ovat erihintaisia, joten se tulee huomioida muutosta tehtäessä. Muutoksesta voi tulla lisäkuluja. Lisäksi kaikista muutoksista tulee 12€ palvelumaksu matkanjärjestäjän toimesta. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

VOINKO VARATA PAIKAN SUPERGOOMILLE HUHTIKUUSSA?

SuperGOOM on tällä hetkellä loppuunmyyty. Ilmoitamme, mikäli paikkoja vapautuu myyntiin. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

MILTÄ GOOM 2021 HUHTIKUU NÄYTTÄÄ?

Huhtikuussa GOOMilla bailataan kovempaan kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota. Ohjelma on nyt julki jokaiselle lähdölle.

SUNNUNTAI 18.4.2021: 🎵⚡ ARTISTIT: Klamydia, Lyömättömät ja Petri Nygård
MAANANTAI 19.4.2021: 🎵⚡ ARTISTIT: Gasellit, Arttu Wiskari ja Gettomasa
SuperGOOM SUNNUNTAI 18.4. & MAANANTAI 19.4.2021: 🎵⚡ ARTISTIT: Klamydia, Lyömättömät, Petri Nygård, Gasellit, Arttu Wiskari ja Gettomasa
Huom. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

MITÄ JOS GOOM-RISTEILYÄ EI VOI JÄRJESTÄÄ HUHTIKUUSSAKAAN?

Mikäli risteilyt siirtyisi eteenpäin, olisi asiakkaalla mahdollisuus siirtää paikkansa sinne tai perua risteilynsä. Mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021, rahat palautetaan asiakkaille. Seuraamme tilannetta tiiviisti. Tarkemmat ohjeet päivitetään nettisivuille, mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021. Teemme tiivistä yhteistyötä laivayhtiöiden kanssa ja olemme ottaneet GOOM-risteilyissä huomioon jo laivayhtiöiden käyttöönottamat turvallisuustoimenpiteet. Lisätietoa löytää Tallink Siljan nettisivuilta.

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

HALUAN SITTENKIN LÄHTEÄ HUHTIKUSSA GOOM-RISTEILYLLE, MITEN TOIMIN?

Toimi nopeasti! Paikkoja lähdöille on erittäin rajoitetusti. Osta paikkasi suoraan netistä tai ole yhteydessä Lehtimäki Matkoihin matkat@lehtimakigroup.fi, p.020 7509 509.

MIKÄ ON SUPERGOOM? 

SuperGOOM on käsittämättömän upea asia, joka kehitettiin, kun yksi risteily ei vain riitä. SuperGOOMilla bailaat yhtäjaksoisesti sunnuntai-illasta, kun laiva irtoaa satamasta, aina tiistai iltaan, kun laiva palaa takaisin satamaan. Näiden upean 48 tunnin aikana et poistu laivasta kertaakaan, ja nukkuminenkin on hieman kyseenalainen käsite. SuperGOOM myydään aina ensimmäisten viikkojen aikana loppuun, koska se on AINOA oikea tapa GOOMata  

JOS KUITENKIN NÖSSÖILEN ENSIMMÄISENÄ (TAI SEURAAVANAKIN VUONNA), ONKO GOOMILLE MAHDOLLISTA LÄHTEÄ VAIN TOISELLE LÄHDÖISTÄ? 

Tietenkin olemme tämän sallineet, koska ymmärrämme ettei kaikkien kisakunto kestä kahta risteilyä putkeen. Huomioithan myös, että kun ilmoitamme SuperGOOMin olevan loppuunmyyty, yksittäisille lähdöille saattaa olla vielä paikkoja.  

MIKÄ ON GOOMPEIKKO? 

GOOMPeikko on legendaarinen hahmo, joka kerää kasaan sekalaisen GOOMaajien joukon ja tuo sen yhdessä viettämään elämänsä parasta risteilyä. GOOMPeikolle on luvassa upeita etuja ja mitä enemmän GOOMaajia Peikko haalii mukaansa, sitä timanttisempia etuja hän saa.  

GOOMPeikoilla on mahdollisuus ostaa paikkoja ennakkoon ennen yleisen myynnin aloitusta.  

Jos varauksellasi on min. 14 henkilöä, olet onnistuneesti tehnyt GOOMPeikko varauksen (GOOMPeikko-varauslomakkeella) ja sinut on ylennetty GOOMPeikoksi. Arkikielellä tämä myös tunnetaan nimellä ryhmävarauksen tekijä.  

JOS PUPU MENEE PÖKSYIHIN, ENKÄ USKALLAKAAN LÄHTEÄ GOOMILLE, MITEN VOIN PERUUTTAA MATKANI? 

Peruuko joku muka GOOMin??? 

Huomioi peruutusehdoissa olevat peruutuskulut. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen matkan varattuanne.  

MITEN TEEN, KUN SAAVUN SATAMAAN? 

Tajua Helsingin Länsisatamassa, että GOOM lähtee aina Turusta ja panikoi hetki. (Idiootti…) Tämän jälkeen suunnista kohti Turun Silja Line terminaaliin ja ratkaise seuraava vaativa tehtävä. Etsi lähtöselvitysluukku, jossa on matkan varaajan sukunimen (HUOM! S-U-K-U-N-I-M-E-N) ensimmäinen kirjain ja mene jonon jatkeeksi. Saat sieltä kuoren, jossa on hyttikorttisi, ruokaliput ja haalarimerkkisi. Tarkista kuoren sisältö tiskillä ja suuntaa INFO-pisteelle mahdollisimman kännissä kertomaan kadottaneesi lippusi. INFO-pisteellä oleva henkilö todennäköisesti levittelee käsiään ja toteaa: Voi voi, shit happens. Yritäpä etsiä ne. 

PIILOTIN ALUSVAATTEISIINI TASKUMATIN, PÄÄSENKÖ LAIVAAN? 

Pääset, mutta taskumatti jää rannalle ruikuttamaan. Laivaan mentäessä on turvatarkastus. Tarkastuksessa tarkistetaan matkalaukut / reput ja alkoholijuomat kuten myöskin avonaiset virvoitusjuomapullot takavarikoidaan. Myöskin kaikki teräaseet, leikkiaseet, metalli/avainketjut ym. Takavarikoidaan.  

VOINKO MAKSAA LAIVALLA LUONNOSSA? 

Emme ota tähän kantaa, mutta käteistä kannattaa varata mukaan. Virallisesti laivalla maksuvälineenä kelpuutetaan käteisen lisäksi yleisimmät luottokortit sekä suomalainen pankkikortti. VISA – Electron sillä varauksella, että yhteys toimii ja rahaa on.
 

UNOHDIN PASSINI (TAAS). MITÄ TEEN? 

Suosittelemme paniikkia. Se kuulemma auttaa. 

Tukholmaan suunnatessa Suomen kansalaisilta ei kuitenkaan vaadita passia. Kaikkien matkustajien on kuitenkin pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä voimassa olevalla kuvallisella henkilötodistuksella. Lisätietoja matkustusasiakirjoihin liittyen löydätte laivayhtiön nettisivuilta Tallink Silja Line (https://www.tallinksilja.fi/henkilollisyyden-todistaminen-seka-passi-ja-viisumimaaraykset 

OLEN KÖYHÄ OPISKELIJA JA HALUAN VETÄÄ KÄNNIT YKSIN HYTISSÄNI. ONKO ALKOHOLIJUOMIEN OSTAMINEN MAHDOLLISTA LÄHTÖILTANA? 

Ketään emme pakota pois hyteistä ihmisten keskuuteen (#socialdistancing), mutta suosittelemme sitä vahvasti, se on yllättävän mukavaa. Ollaksemme kuitenkin veemäisiä alkoholijuomien myynti tapahtuu myymälästä vasta paluupäivänä. Sanovat tätä yleiseksi linjaukseksi. Väkevien alkoholien myynti tapahtuu huomioiden Suomen tullilainsäädäntö eli 20v tuonti ikäraja. 

ONKO KALSARIWIUHAHDUKSEEN PAKKO OSALLISTUA? 

On. No ei nyt kai… Suosittelemme sitä kuitenkin lämpimästi, koska se on yksi mahtavimpia GOOM perinteitä.
 

KADOTIN LAIVALLA ITSENIMORAALINI JA EHKÄ MYÖS TAVAROITANI. MISTÄ LÖYDÄN NE? 

Suosittelemme terapiaa ja seuraavan vuoden GOOMin varaamista, saatat löytää itsesi uudestaan. Mitä tulee tavaroihisi niin löytötavarat laivalta toimitetaan risteilyn jälkeen Suomen Löytötavarapalvelulle. Tallink Silja Line https://www.tallinksilja.fi/loytotavarat 

GOOMPEIKKOJEN LIPPUEDUT 2020

Suomen hallitus on linjannut, että kaikki suuret, yli 500 hengen yleisötapahtumat kielletään Suomessa ainakin heinäkuun loppuun asti. Tämän linjauksen vuoksi olemme päättäneet siirtää kaikki vuoden 2020 top3 GOOM-risteilyn GOOMpeikko etuliput vuodelle 2021. Olemme tehneet päätöksen vallitsevan tilanteen vuoksi ja selkeyttääksemme viestintäämme teidän suuntaan.

Vuoden 2021 festivaalien etuliput lähetetään syksyllä 2020 pohjautuen teidän ilmoittamiin tapahtuma valintoihin. Laitamme muistutusviestin ennen kuin lähetämme liput.

Huomioithan, että lippuja ei valitettavasti voida muuttaa rahaksi, sillä ne luokitellaan etulipuiksi.

Voit laittaa halutessasi viestiä osoitteeseen risteilyt@nelonenmedia.fi, käsittelemme viestejä vasta elokuun lopulla.

GOOM 2021 JA COVID-19

HUOM! GOOM 2021 risteily seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Risteily järjestetään helmikuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Olemme varautuneet varapäivällä pidemmälle kevääseen varmistaaksemme tapahtuman järjestämisen. Tapahtuman siirtyessä, käy ostettu risteily automaattisesti uutena ajankohtana tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta täysimääräisesti.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse antaa kaikkien seurueen yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun. Toivomme toki, että kaikkien yhteystiedot annetaan. Pitäkää huolta toisistanne! Nähdään 2021!

Laivoilla matkustetaan koko ajan ja laivayhtiöt tekevät kaikkensa turvallisen matkustamisen varmistamiseksi. Voitte tutustua heidän toimenpiteisiinsä varustamon omilta nettisivuilta:

SUPERGOOM

 • SuperGOOMilla asut koko matkan samassa hytissä.
 • SuperGOOM-hyttejä ei siivota, mutta pyynnöstä roskikset tyhjennetään, wc-paperia lisätään ja pyyhkeet vaihdetaan.
 • Satama-ajaksi (Turku ma 19.4. klo 18.00 – 19.30) SuperGOOMaajan täytyy saapua ”Laivankääntökekkereihin” yökerhoon (Starlight Palace kansi 6.). Ovella tarkastetaan ranneke, alkavan GOOM-lähdön hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/kuvallinen henkilökortti.
 • Kaikki hytit ja laivan muut tilat tarkastetaan satama-aikana järjestyksenvalvojien toimesta. Salamatkustajat ja käytävillä haahuilijat (=muualla kuin yökerhossa olevat superGOOMaajat) saatetaan terminaaliin viranomaisten huostaan ja pääsy uudelle GOOMille evätään.

HUOM! Mikäli olet ostanut kaksi erillistä lähtöä, etkä Supergoom lähtöä, et ole virallisesti Supergoomaaja (vaikka henkisesti oletkin). Tämä tarkoittaa sitä, ettet ole oikeutettu osallistumaan laivankääntökekkereihin, vaan sinun tulee poistua laivasta lähtöjen välillä. Kierros satamassa ja takaisin laivaan.

TERMINAALISSA

Lähtöselvitysluukut ovat auki 17.30-19.00.

GOOM-kuoret noudetaan seuraavasti:

 • Lehtimäki Matkojen busseilla tulevien GOOM-kuoret noutaa kuljettaja ja jakaa ne bussissa.
 • Muut matkustajat; tilaaja noutaa kaikkien liput.

Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkosjärjestykseen.

GOOM-kuoressa on hyttiavain-maihinnousukortti/lähtö, GOOM/superGOOM-kangasmerkki, tilauksen mukaisesti Silja-ruokaseteli, GOOM-ohjelma ja muuta tarpeellista materiaalia.

Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus ja salakuljettajat jäävät rannalle!
Varaudu esittämään hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/henkilökortti turvatarkastuksessa.

HYVÄ TIETÄÄ

 • GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
 • Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.
 • Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
 • GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.
 • Laivan infopiste palvelee koko risteilyn ajan ja sieltä saat vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Ota riittävästi rahaa mukaan, jotta palvelu laivalla sujuu sutjakkaammin – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.
 • GOOM-oikeudet omistava Nelonen Media Live Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
 • Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n kuljetusehtoja.
 • GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.
 • Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

TAX FREE-MYYMÄLÄ

Tax free-myymälä on avoinna lähtöiltana (ei alkoholin myyntiä). Paluupäivänä Tax free-myymälä aukeaa klo. 9.00 ja sulkeutuu 15 min ennen laivan saapumista satamaan (normaali valikoima normaalihinnoin).

Huom! Myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana.
Kaikissa laivan baareissa ja lisämyyntipisteissä on tarjouksia koko anniskeluajan.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

 • Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus.
 • Alkoholijuomien sekä avattujen virvoitusjuomapakkausten tuonti laivalle on kiellettyä.
 • Kaikki yli 0,33 l suuremmat virvoitusjuomat ja mehupurkit on kiellettyjä
 • Kaikki muu ruoka, paitsi pienet suolaiset (sämpylät, sipsit, keksit tms.) ovat kiellettyjä.

JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ

(joiden avulla maksimoimme hauskapidon)

 • Tupakointi on sallittu ainoastaan siihen varatuilla paikoilla, hytti ei ole tupakkapaikka!
 • Crowdsurfing ja olkapäille nousu on yleisön oman turvallisuuden vuoksi kiellettyä.
 • Vaikka kuinka tekisi mieli, ei toisten olkapäille nousta. Takanasi olevia ottaa kupoliin sellainen.
 • Laivalla on anniskelualueet, joten sattuneesta syystä laivan tax free-myymälätä ostettua alkoholia ei saa nauttia laivalla.
 • Huumeiden hallussapito ja käyttäminen on äärimmäisen kiellettyä.
 • Jos tarvitset lääkkeitä, ota ne mukaan alkuperäispakkauksissa!! Homma menee muuten vähän epäilyttäväksi.
 • Järjestyshäiriöitä aiheuttava voidaan käännyttää lähtösatamassa, poistaa aluksesta seuraavassa satamassa tai pitää loppumatkan säilössä.
 • Kaikki vahingonteko aiheuttaa korvausvelvollisuuden ja aina teon vakavuuden vaatiessa rikosilmoituksen.
 • Laivalla on nauhoittava kameravalvonta.

Turvavarusteiden aiheettomat käytöt (sammuttimet, sprinklerit, hälyttimet, pelastuslautat jne.) ja niiden vaurioittaminen, näpistykset, väkivallanteot ja huumeilut johtavat aina rikostutkintaan. Epäilty/syyllinen pidätetään ja luovutetaan poliisille seuraavassa satamassa. Tämän lisäksi seuraamuksena on iki-porttikielto GOOMille kuten muustakin GOOM-henkeen sopimattomasta käytöksestä: alaikäilystä, salakuljettelusta, salamatkustelusta, vandailusta ja muusta rötöstelystä.

Laivan turva ylläpitää turvallisuutta ja järjestystä. He ovat kilttejä ja mukavia, kunhan vain noudatat sääntöjä. Vaikuta osaltasi siihen, että GOOM-risteilyjä järjestetään myös tulevaisuudessa. Kohtele hyvin laivaa ja sen henkilökuntaa.

Yllä mainittujen lisäksi laivalla noudatetaan Tallink Silja Oy:n järjestyssääntöjä.

NIMENVAIHDOKSET & PERUUTUSEHDOT

Noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja lisäksi risteilyn erityisluonteen vuoksi sovellamme seuraavia lisä- ja erityisehtoja:

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:

 • 0 eurolla, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille viimeistään ma 28.12.2020 klo 16.00 mennessä.
 • 20 euron palvelumaksulla, kun ilmoitus tehdään ma 28.12.2020 klo 16.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 17.30-19.00.
 • HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan kuitti muutoskulumaksusta tai varata tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja).

On sekä tiketistä luopuvan, että uuden matkustajan edun mukaista tehdä nimenvaihtoilmoitus välittömästi; hytit ovat siihen merkittyjen henkilöiden vastuulla ja matkan aikana mahdollisesti ilmenevä nimen puuttuminen matkustajaluettelosta aiheuttaa matkustajalle huomattavia lisäkustannuksia.

Matkavakuutus suositeltava!
Varausnumeron maksutilanteen voi tarkistaa ja muita lisätietoja tarvittaessa saa Lehtimäki Matkoilta: 0207 509 509. (ark. 9-16)

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.