Info - GOOM 2021

GOOM 21 PERUUNTUU

STILL FUCK KORONA! GOOM2021 peruuntuu vallitsevien rajoitusten ja heikentyneen koronatilanteen vuoksi. GOOM-organisaatio ei halua vaarantaa opiskelijoiden paluuta lähiopetukseen, vaan nyt vielä kerran, maltetaan mielemme ja pistetään terveys etusijalle.

Helmikuussa 2022 GOOM palaa ultimaattisempana kuin ikinä, ja tietysti SUPERGOOM-setin kera – tämän lupaamme! <3

Helmikuu tulee olemaan bileristeilyiden ehdoton startti ja GOOMilla bailataan kovempaa kuin koskaan. Kerromme lisätietoja tapahtumasta syksyn mittaan, stay tuned!

GOOM UKK – FAQ 

GOOM 2021 vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Lehtimäki Matkat. Vuoden 2021 palautuksiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä Lehtimäki Matkoihin puhelimitse 020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse matkat@lehtimakigroup.fi

MITEN TOIMIN SYYSKUUN LIPUN KANSSA?

Palautamme lippurahat takaisin asiakkaille vastuullisen matkanjärjestäjä Lehtimäki Matkojen toimesta täysimääräisenä sen maksutavan kautta, jolla matka on maksettu. Matkaa ei ole mahdollista siirtää helmikuulle 2022 teknisistä syistä.
Palautuksia varten pyydämme lähettämään sähköpostin osoitteeseen: matkat@lehtimakigroup.fi jossa on: matkan varausnumero, varaajan nimi ja pankkitilinumero IBAN-muodossa. Kaikissa varaukseesi liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, puh. 020 7509 509.

HALUAN SIIRTÄÄ MATKANI SUORAAN HELMIKUULLE 2022?

Me tiedämme <3 Mutta nyt joudutte hetken odottamaan uuden risteilyn julkaisuja ja uusia kujeita sen suhteen. Stay tuned!

ONKO HELMIKUUSSA 2022 GOOM-RISTEILYÄ?

FUCK YEAH! Todellakin on. Suomen suurin ja mahtavin bileristeily kutsuu Suomen kovimmat bailaajat näyttämään kykynsä taas SUPERGOOMIN, eli me seikkaillaan merellä kahden lähdön voimin taas tuttuun tapaan HELMIKUUSSA 2022. Luvassa on vuosisadan bileet!
Sometimes SHIP happens!

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

Huom! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

GOOM 2021 JA COVID-19

Valitettavasti GOOMia ei voida järjestää 2021 johtuen vallitsevasta tautitilanteesta ja olemassa olevista rajoituksista. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta täysimääräisesti

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse antaa kaikkien seurueen yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun. Toivomme toki, että kaikkien yhteystiedot annetaan. Pitäkää huolta toisistanne! Nähdään 2022!

HYVÄ TIETÄÄ

 • GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
 • Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.
 • Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
 • GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.
 • Laivan infopiste palvelee koko risteilyn ajan ja sieltä saat vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Ota riittävästi rahaa mukaan, jotta palvelu laivalla sujuu sutjakkaammin – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.
 • GOOM-oikeudet omistava Nelonen Media Live Oy vastaa risteilyn ohjelmasta
 • GOOMin vastuullinen matkanjärjestäjä on Lehtimäki Matkat oy.
 • Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n kuljetusehtoja.
 • GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.
 • Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.