Info - GOOM 2021

GOOM 21 – SUOMEN SUURIN BILERISTEILY

GOOM-risteilyt siirtyvät syyskuulle 2021. Yleisön, artistien ja tapahtumatiimimme terveys ja turvallisuus on meille tärkeintä. Haluamme tarjota GOOMaajille parhaan mahdollisen elämyksen ja olemme katsoneet parhaaksi siirtää GOOMin myöhemmäksi keväälle, jolloin vallitseva tilanne on toivottavasti parempi. Katso alta UKK vastaukset.

Uusi päivä ja lähtö:
su 18.4. & ma 19.4. lähtöpäivä muuttuu ↘️
UUSI YHDISTETTY LÄHTÖPÄIVÄ SUNNUNTAI 5.9.2021 (paluu ma 6.9.2021)
🛳️ M/S Baltic Princess // Turku, Silja Line Terminaali
⚡ ARTISTIT: Gasellit, Petri Nygård ja Klamydia

Liput myy Lehtimäki Matkat:
Sähköposti matkat@lehtimakigroup.fi
Puh. 0207 509 509

HUOM! GOOMin ikäraja on 18 vuotta.

Kaikilla lähtijöillä tulee olla matkalla mukana voimassa oleva ajokortti, passi tai poliisiviranomaisen myöntämä kuvallinen henkilökortti, jolla voi pyydettäessä todistaa henkilöllisyytensä. Lisätietoja www.tallinksilja.fi hyvä tietää osiosta.

GOOM UKK – FAQ 

GOOMin vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Lehtimäki Matkat. Jos ette löydä vastausta kysymyksiinne alla olevasta koonnista, voitte olla kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa Lehtimäki Matkoihin puhelimitse 020 750 9509 ma-pe 9-16 tai sähköpostitse matkat@lehtimakigroup.fi 

MILTÄ GOOM 2021 SYYSKUU NÄYTTÄÄ?

Fuck korona! Syyskuu tulee olemaan bileristeilyiden ehdoton startti ja GOOMilla bailataan kovempaan kuin koskaan. Meille tärkeintä on artistien, asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus ja kiinnitämme tähän erityistä huomiota. Ohjelma on nyt julki tällä vuoden parhaimmille bileille, esiintyjinä Gasellit, Petri Nygård sekä Klamydia. Tarkempi risteilyohjelma julkaistaan myöhemmin.

MITEN TOIMIN HUHTIKUUN LIPPUJEN KANSSA?

Jos haluat bailata syyskuussa GOOMillaälä tee mitään. Tulet saamaan uuden vahvistuksen sähköpostiisi uusilla lähtötiedoilla Lehtimäki Matkoilta palautusajan umpeuduttua 5.3.2021 alkaen. Huomioithan, että ohjelmaan, aikatauluun ja laivoihin saattaa tulla muutoksia. Maanantain lähdön varatut paikat siirretään sunnuntain lähdölle. Varauksia käsitellään varausjärjestyksessä, jos valitsemasi hyttiluokka/hyttikoko on loppu, siirrämme varauksen automaattisesti seuraavana vapaana olevaan hyttiluokkaan/-kokoon.

Muistathan, että jo myydyillä paikoilla laiva on nykyisellä kapasiteetilla SOLD OUT, eli omista lipuista kannattaa pitää kiinni. Mikäli haluat peruuttaa jo varatun matkasi, rahat palautetaan sinulle täysimääräisesti Lehtimäki Matkojen toimesta. Hae palautus 4.3.2021 mennessä, jonka jälkeen normaalit GOOM-risteilyn erityisehdot astuvat voimaan. Uudet aikataulut näkyvät nettisivuilla sekä varausvahvistuksessa. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509. 

AJANKOHTA EI SOVI MINULLE, VOINKO SIIRTÄÄ VARAUKSENI SUORAAN VUODELLE 2022?

GOOM 2022 lähtöpäivät tullaan julkaisemaan syksyn 2021 lähdöllä (su 5.9.2021) ja laivalla tulee olemaan ennakkovaraus tulevan vuoden risteilylle, joten suosittelemme pitämään lipuista kiinni. Emme valitettavasti voi siirtää varausta suoraan vuodelle 2022.

VOINKO VAIHTAA HYTIN KOKOA?

Voit, mikäli tilaa on. Matkat ja/tai hyttiluokat/-koot ovat erihintaisia, joten se tulee huomioida peruutuksia tai muutoksia tehtäessä. Muutoksesta voi tulla lisäkuluja. Lisäksi kaikista muutoksista tulee 12€ palvelumaksu matkanjärjestäjän toimesta. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

OLEN VARANNUT SUPERGOOMIN MITÄ LIPUILLE/HINNALLE TAPAHTUU, KUN LÄHTÖJÄ ON VAIN YKSI?

SuperGOOM eli B-luokka myydään samoilla sunnuntaihinnoilla kuin A- ja E-hyttiluokka. Mikäli säilytät lippusi, saat pitää oman hyttisi ja hyttisumman erotuksella saat automaattisesti erotuksen mukaisen summan ostosrahaa laivalle, joka käy maksuvälineenä laivalla (ruokaan, juomaan ja kauppoihin). Ostosrahan saat satamassa kuoressa matkalippujen kanssa.
HUOM! Mikäli et halua laivarahaa matkahinnan erotuksesta, palautetaan erotus matkan hinnasta sinulle. Palautusta varten ilmoitathan tietosi Lehtimäki matkoille: Varausnumero, nimi, puhelinnumero, tilinumero ja laskun maksupäivä. Kaikissa varauksiin liittyvissä asioissa yhteys Lehtimäki Matkat matkat@lehtimakigroup.fi, p. 020 7509 509.

NIMENVAIHDOKSET SYYSKUUN RISTEILYLLE

Uusi kuluton (0€) nimenmuutos, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille 2.8.2021 klo 12.00 mennessä.

MITÄ JOS GOOM-RISTEILYÄ EI VOI JÄRJESTÄÄ SYYSKUUSSAKAAN?

Mikäli risteilyt siirtyisi eteenpäin, olisi asiakkaalla mahdollisuus siirtää paikkansa sinne tai perua risteilynsä. Mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021, rahat palautetaan asiakkaille. Seuraamme tilannetta tiiviisti. Tarkemmat ohjeet päivitetään nettisivuille, mikäli risteilyjä ei järjestettäisi 2021. Teemme tiivistä yhteistyötä laivayhtiöiden kanssa ja olemme ottaneet GOOM-risteilyissä huomioon jo laivayhtiöiden käyttöönottamat turvallisuustoimenpiteet.  Lisätietoa löytää Tallink Siljan nettisivuilta.

OLEN OSTANUT BUSSI- TAI JUNALIPUT JO, MITEN TOIMIN?

Tapahtuman järjestäjä ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot, katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi.

HALUAN SITTENKIN LÄHTEÄ SYYSKUUSSA GOOM-RISTEILYLLE, MITEN TOIMIN?

Yhdistettyjen lähtöjen tiimoilta tilanne on tämän hetken kapasiteetilla loppuunmyyty. Vapautamme lisäkapasiteettia mahdollisuuksien mukaan. Seuraa aktiivisesti kanavia ja toimi nopeasti! Paikkoja lähdöille on erittäin rajoitetusti. Osta paikkasi suoraan netistä tai ole yhteydessä Lehtimäki Matkoihin matkat@lehtimakigroup.fi, p.020 7509 509.

Huom! Pidätämme oikeudet muutoksiin.

GOOM 2021 JA COVID-19

HUOM! GOOM 2021 risteily seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Risteily järjestetään helmikuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Olemme varautuneet varapäivällä pidemmälle kevääseen varmistaaksemme tapahtuman järjestämisen. Tapahtuman siirtyessä, käy ostettu risteily automaattisesti uutena ajankohtana tai voit palauttaa sen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta täysimääräisesti.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse antaa kaikkien seurueen yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun. Toivomme toki, että kaikkien yhteystiedot annetaan. Pitäkää huolta toisistanne! Nähdään 2021!

Laivoilla matkustetaan koko ajan ja laivayhtiöt tekevät kaikkensa turvallisen matkustamisen varmistamiseksi. Voitte tutustua heidän toimenpiteisiinsä varustamon omilta nettisivuilta:

SUPERGOOM

 • SuperGOOMilla asut koko matkan samassa hytissä.
 • SuperGOOM-hyttejä ei siivota, mutta pyynnöstä roskikset tyhjennetään, wc-paperia lisätään ja pyyhkeet vaihdetaan.
 • Satama-ajaksi (Turku ma 19.4. klo 18.00 – 19.30) SuperGOOMaajan täytyy saapua ”Laivankääntökekkereihin” yökerhoon (Starlight Palace kansi 6.). Ovella tarkastetaan ranneke, alkavan GOOM-lähdön hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/kuvallinen henkilökortti.
 • Kaikki hytit ja laivan muut tilat tarkastetaan satama-aikana järjestyksenvalvojien toimesta. Salamatkustajat ja käytävillä haahuilijat (=muualla kuin yökerhossa olevat superGOOMaajat) saatetaan terminaaliin viranomaisten huostaan ja pääsy uudelle GOOMille evätään.

HUOM! Mikäli olet ostanut kaksi erillistä lähtöä, etkä Supergoom lähtöä, et ole virallisesti Supergoomaaja (vaikka henkisesti oletkin). Tämä tarkoittaa sitä, ettet ole oikeutettu osallistumaan laivankääntökekkereihin, vaan sinun tulee poistua laivasta lähtöjen välillä. Kierros satamassa ja takaisin laivaan.

TERMINAALISSA

Lähtöselvitysluukut ovat auki 17.30-19.00.

GOOM-kuoret noudetaan seuraavasti:

 • Lehtimäki Matkojen busseilla tulevien GOOM-kuoret noutaa kuljettaja ja jakaa ne bussissa.
 • Muut matkustajat; tilaaja noutaa kaikkien liput.

Lähtöselvitysluukut on jaettu tilaajan sukunimen mukaan aakkosjärjestykseen.

GOOM-kuoressa on hyttiavain-maihinnousukortti/lähtö, GOOM/superGOOM-kangasmerkki, tilauksen mukaisesti Silja-ruokaseteli, GOOM-ohjelma ja muuta tarpeellista materiaalia.

Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus ja salakuljettajat jäävät rannalle!
Varaudu esittämään hyttiavain-maihinnousukortti ja passi/henkilökortti turvatarkastuksessa.

HYVÄ TIETÄÄ

 • GOOM-deejiit hyppyyttävät GOOM-kansaa tauottomasti miltei koko risteilyn, joten GOOM-hulinaa riittää läpi yön. Jos omituisesti haluat käyttää osan GOOMista nukkumiseen, niin muista korvatulpat!
 • Pidä huolta ystävistäsi! Jos kaverisi turnauskestävyys ehtyy, niin ole hieno ihminen ja saata hänet hyttiin lepäämään.
 • Osallistu GOOM-skaboihin – julkisesta itsensä häpäisystä saa pysyvimmät GOOMuistot!
 • GOOM-risteilyllä on järjestäjän video- ja valokuvaajia. Mikäli et halua tulla tallennetuksi, kerrothan siitä kuvaajalle.
 • Laivan infopiste palvelee koko risteilyn ajan ja sieltä saat vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.
 • Ota riittävästi rahaa mukaan, jotta palvelu laivalla sujuu sutjakkaammin – laivalla on pankkiautomaatti. Pankki- ja luottokortit käyvät maksuvälineinä, mutta Visa Electron ei kelpaa kaikissa palvelupisteissä ja sen toimivuudessa voi olla merellä katkoja.
 • GOOM-oikeudet omistava Nelonen Media Live Oy vastaa tapahtuman järjestämisestä.
 • Laivatoiminnoista vastaa Tallink Silja Oy ja laivamatkan osalta noudatetaan Tallink Silja Oy:n kuljetusehtoja.
 • GOOM-lähdön peruuntuessa sääolosuhteiden, palon, haaksirikon, sodan tai muun pakottavan syyn vuoksi, järjestäjien vastuu rajoittuu tiketin hintaan.
 • Huomioi max 20 kg:n keskimääräinen matkatavarakuorma/bussimatkustaja.

Pidätämme oikeuden kaikkiin muutoksiin.

TAX FREE-MYYMÄLÄ

Tax free-myymälä on avoinna lähtöiltana (ei alkoholin myyntiä). Paluupäivänä Tax free-myymälä aukeaa klo. 9.00 ja sulkeutuu 15 min ennen laivan saapumista satamaan (normaali valikoima normaalihinnoin).

Huom! Myymälässä ei ole alkoholin myyntiä lähtöiltana.
Kaikissa laivan baareissa ja lisämyyntipisteissä on tarjouksia koko anniskeluajan.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

 • Ennen laivaan nousua on turva- & laukkutarkastus.
 • Alkoholijuomien sekä avattujen virvoitusjuomapakkausten tuonti laivalle on kiellettyä.
 • Kaikki yli 0,33 l suuremmat virvoitusjuomat ja mehupurkit on kiellettyjä
 • Kaikki muu ruoka, paitsi pienet suolaiset (sämpylät, sipsit, keksit tms.) ovat kiellettyjä.

JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ

(joiden avulla maksimoimme hauskapidon)

 • Tupakointi on sallittu ainoastaan siihen varatuilla paikoilla, hytti ei ole tupakkapaikka!
 • Crowdsurfing ja olkapäille nousu on yleisön oman turvallisuuden vuoksi kiellettyä.
 • Vaikka kuinka tekisi mieli, ei toisten olkapäille nousta. Takanasi olevia ottaa kupoliin sellainen.
 • Laivalla on anniskelualueet, joten sattuneesta syystä laivan tax free-myymälätä ostettua alkoholia ei saa nauttia laivalla.
 • Huumeiden hallussapito ja käyttäminen on äärimmäisen kiellettyä.
 • Jos tarvitset lääkkeitä, ota ne mukaan alkuperäispakkauksissa!! Homma menee muuten vähän epäilyttäväksi.
 • Järjestyshäiriöitä aiheuttava voidaan käännyttää lähtösatamassa, poistaa aluksesta seuraavassa satamassa tai pitää loppumatkan säilössä.
 • Kaikki vahingonteko aiheuttaa korvausvelvollisuuden ja aina teon vakavuuden vaatiessa rikosilmoituksen.
 • Laivalla on nauhoittava kameravalvonta.

Turvavarusteiden aiheettomat käytöt (sammuttimet, sprinklerit, hälyttimet, pelastuslautat jne.) ja niiden vaurioittaminen, näpistykset, väkivallanteot ja huumeilut johtavat aina rikostutkintaan. Epäilty/syyllinen pidätetään ja luovutetaan poliisille seuraavassa satamassa. Tämän lisäksi seuraamuksena on iki-porttikielto GOOMille kuten muustakin GOOM-henkeen sopimattomasta käytöksestä: alaikäilystä, salakuljettelusta, salamatkustelusta, vandailusta ja muusta rötöstelystä.

Laivan turva ylläpitää turvallisuutta ja järjestystä. He ovat kilttejä ja mukavia, kunhan vain noudatat sääntöjä. Vaikuta osaltasi siihen, että GOOM-risteilyjä järjestetään myös tulevaisuudessa. Kohtele hyvin laivaa ja sen henkilökuntaa.

Yllä mainittujen lisäksi laivalla noudatetaan Tallink Silja Oy:n järjestyssääntöjä.

NIMENVAIHDOKSET & PERUUTUSEHDOT

Noudatamme Yleisiä matkapakettiehtoja ja lisäksi risteilyn erityisluonteen vuoksi sovellamme seuraavia lisä- ja erityisehtoja:

Maksettua tilausta ei voi peruuttaa, mutta matkustajan nimen voi vaihtaa:

 • 0 eurolla, kun ilmoitus tehdään Lehtimäki Matkoille viimeistään ma 28.12.2020 klo 16.00 mennessä.
 • 20 euron palvelumaksulla, kun ilmoitus tehdään ma 28.12.2020 klo 16.00 jälkeen tai viimeistään terminaalissa lähtöpäivänä klo 17.30-19.00.
 • HUOM! Muista ottaa satamaan mukaan kuitti muutoskulumaksusta tai varata tasaraha sen maksamiseksi (ei korttimaksuja).

On sekä tiketistä luopuvan, että uuden matkustajan edun mukaista tehdä nimenvaihtoilmoitus välittömästi; hytit ovat siihen merkittyjen henkilöiden vastuulla ja matkan aikana mahdollisesti ilmenevä nimen puuttuminen matkustajaluettelosta aiheuttaa matkustajalle huomattavia lisäkustannuksia.

Matkavakuutus suositeltava!
Varausnumeron maksutilanteen voi tarkistaa ja muita lisätietoja tarvittaessa saa Lehtimäki Matkoilta: 0207 509 509. (ark. 9-16)

TIETOSUOJA

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018 ja samalla se korvaa nykyisen henkilötietolain. Olemme päivittäneet Nelonen Media Live Oy:n tietosuojakäytännön vastaamaan EU:n päivitettyä tietosuoja-asetusta. Tietojesi käsittelytapa pysyy ennallaan, mutta nyt näet entistä helpommin, mitä tietoja keräämme sinusta ja miten käytämme ja tallennamme tietojasi.

Olemme sitoutuneita pitämään meille antamasi henkilötiedot turvassa ja kunnioitamme oikeuksiasi omien tietojesi hallintaan. Tämä pitää sisällään myös suoramarkkinoinnin, kuten uutiskirjeet. Säilytämme varausten asiakastiedot 3 vuotta sopimussuhteen takia, jonka jälkeen yksilöivät tiedot tyhjennetään.

Tutustu rekisteripitäjän tietosuojaselosteeseen tästä linkistä. Oheisen linkin kautta pääset tietosuojaselosteeseemme, jossa kerromme, miten ja missä tarkoituksessa käsittelemme saamiamme henkilötietoja.

Tietosuoja-asetus GDPR tulee voimaan 25.5.2018 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa. Asetus antaa uusia toimintavaatimuksia henkilötietojen käsittelylle ja säilyttämiselle.