GOOMPEIKKO

GOOMpeikkona saat huippuetuja ja säästät rahaa!

GOOMPeikko on legendaarinen hahmo, joka kerää kasaan sekalaisen GOOMaajien joukon ja tuo sen yhdessä viettämään elämänsä parasta risteilyä. GOOMPeikolle on luvassa upeita etuja ja mitä enemmän GOOMaajia Peikko haalii mukaansa, sitä timanttisempia etuja hän saa.

GOOMpeikko-edut

GOOMPEIKOILLA on oikeus ostaa lippuja viikko ennakkoon (7.-13.10.2021) ennen yleisen myynnin aloitusta – Tällöin varmistat paikkasi suositulta risteilyltä!
UUTTA! Olemme porrastaneet edut kahdelle tasolle, jolloin voimme palkita paremmin ahkeria kerääjiä.

Perustaso (vähintään 14 henkeä varauksella)

 • GOOMPeikon oma matka ilmaiseksi sekä 26€ GOOMBuffet -kuponki/lähtö tai 2 x 10€ ruokakuponki/lähtö
 • Ei palvelumaksua = säästö 15 €/tilaus!
 • GOOMPeikko-haalarimerkki ja jäsenyys GOOMPeikkojen historiallisessa jatkumossa!
 • 1kk Ruutu+ -lahjakortti

Premium (vähintään 20 henkeä varauksella)

 • GOOMPeikon oma matka ilmaiseksi sekä 26€ GOOMBuffet -kuponki/lähtö tai 2 x 10€ ruokakuponki/lähtö
 • Ei palvelumaksua = säästö 15 €/tilaus
 • GOOMPeikko-haalarimerkki ja jäsenyys GOOMPeikkojen historiallisessa jatkumossa!
 • Varaaja saa itselleen liput RMJ:hin kesälle 2022!!!
 • 1kk Ruutu+ -lahjakortti

Top 3 GOOMpeikot

Kovimmat GOOMPeikot (eniten maksettuja tikettejä) tarkistetaan 1.12. klo 12:00 ja 3 parasta saa kesälle 2021 festariliput itselleen ja kaverilleen, VIIDELLE (!) eri festarille:
RMJ, Jysäri, Tikkurila Festivaali, Tammerfest sekä Suomipop Festivaali Oulu!

TOP 3 GOOMPeikot korotetaan yhden kaverin kanssa APRE-hyttiluokkaan.
Eniten maksettuja tikettejä tarkistetaan 1.12. klo 12:00.

GOOMpeikko -ehdot

GOOMPEIKOILLA on oikeus ostaa lippuja viikko ennakkoon (7.-13.10.2021) ennen yleisen myynnin aloitusta.
Voit halutessasi tilata kaikki 14 tikettiä kerralla ja täydentää lähtijät kahden viikon kuluessa tilauksesta. (HOX! Laskun eräpäivä 7 vrk tilauksesta).

HUOM! Matkanjärjestäjä on vaihtunut vuoden 2022 GOOM risteilylle. Uusi matkanjärjestäjä on Elämysmatkat. Tiedämme, että joillain matkustajilla on rahojen palautus kesken edelliseltä matkanjärjestäjältä, jonka vuoksi voitte pyytää enemmän maksuaikaa vuoden 2022 matkalle osoitteesta risteilyt@elamysgroup.com.

ALLE 14 TIKETIN TILAUS EI OIKEUTA GOOMPeikko-etuihin.

HUOM! GOOMBuffet -kupongilla on automaattisesti paikkavaraus SuperGOOMaajilla 1. kattaukseen, kunnes kattaus on täynnä. (Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

GOOMPeikko ryhmävarauksen voit tehdä nettisivujen lomakkeella 7.10. klo 9 alkaen tai sähköpostilla risteilyt@elamysgroup.com.

Tee GOOMpeikko varaus!

Peikkotilaus = vähintään 14 tikettiä

 • Tiketit myydään hyteittäin ja henkilöhinnat toteutuvat kun hytti on täysi. Lähtö Turun satamasta, Baltic Princess-aluksella 19.30 (paluu 18.30).
 • Huomioithan lomaketta täyttäessä, että vallitsevan koronatilanteen vuoksi vaadimme jokaiselta matkustajalta puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Tämä tieto vaaditaan, jotta saamme tarvittaessa jokaisen kiinni risteilyn jälkeen.
 • GOOM-tiketti hintojen päälle tulee matkustajan oman valinnan mukaan ruokamaksu.
  Jokaiselle matkustajalle valitaan JOKO ruokakupongit 2 x 10€ (yht. 20€)/lähtö TAI GOOM Buffet -kuponki 26€/lähtö. Valinnan mukaiset ruokakupongit jaetaan jokaiselle matkustajalle lähtöselvityskuoressa. Ruokakupongit ovat voimassa molempien risteilyjen ajan. Kupongit käyvät maksuvälineinä laivan ruokaravintoloissa ruoan ja ruokajuoman maksamiseen. GOOM Buffet -kupongilla voi maksaa yhden henkilön GOOM Buffet illallisen (sis. ruokajuomat: olut, viini & virvoitusjuoma), GOOM -lounaan tai käyttää Grill House -ravintolassa maksuvälineenä. GOOM Buffet – kupongilla on Peikkotilauksen kautta matkan varanneille automaattinen pöytävaraus illallisen 1. kattaukseen, kunnes kattaus on täynnä. GOOM Buffet-kuponkia tai ruokakuponkeja EI voi vaihtaa rahaksi, niistä ei saa vaihtorahaa takaisin, eikä ne käy maksuvälineenä laivan myymälöissä eikä baareissa. Huomioikaa, että SuperGOOMaajille tulee automaattisesti 2 x 26€ GOOM Buffet -kuponkia tai 4 x 10€ ruokakuponkia. Oletusvalintana on GOOM Buffet 26€. (GOOM suosittelee GOOM buffaa, koska ruoka ja JUOMA!)

Yhteistyössä